Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Яскравий новачок від Audemars Piguet

в список новостей

Компанія Audemars Piguet продовжує співпрацю з австралійським дизайнером Тамарою Ральф, яка стартувала у 2020 році. На модному показі весна/літо 2024 року в Парижі 22 січня дебютувала нова зірка бренду, створена спільно з Тамарою Ральф. 

Годинник отримав корпус із матового рожевого золота. Він ефектно доповнює багатошаровий циферблат, виконаний у відтінках коричневого, бронзового та золотого. Циферблат виготовлений із 4-х округлих пластинок, накладених одна на одну. Поряд з 6-ти годинною позначкою розташований турбійон, каретка якого повторює форму і структуру циферблата за допомогою 4-х кілець з рожевого золота.

Роботу годинника забезпечує калібр AP2964. Механізм з ручним підзаводом створений із 207 деталей та оснащений 72-годинним запасом ходу. Випуск нової моделі лімітований. Усього випустять 100 екземплярів. Носити цей прекрасний годинник пропонується на ремінці, виконаному зі шкіри алігатора і пофарбованому у тон до корпусу з перламутровим відливом.

Дизайнер Тамара Ральф – уродженка Сіднея та представниця 4-го покоління дизайнерів. У 2005 році вона переїхала до Лондона, а через 5 років заснувала будинок моди Ralph & Russo спільно з бізнес-партнером Майклом Руссо. Тамара Ральф – одна з трьох жінок дизайнерів, які представили колекцію одягу на тижні високої моди в Парижі, та перша за 100 років кутюр'є та креативний директор із Великобританії. 

Дизайнерка Ральф працювала з такими зірками, як Анджеліна Джолі, створювала сценічні костюми для Бейонсе. Анджеліна Джолі була одягнена у її сукню, коли королева Великобританії Єлизавета II вручила їй титул кавалерської дами у зв'язку з нагородженням орденом Святого Михайла та Святого Георгія. Також Тамара Ральф стала розробником плаття до заручин Меган Маркл.

Годинник бренду Audemars Piguet
Годинник бренду Audemars Piguet

Автор

Ілля Логінов – колекціонер вінтажних моделей Patek Philippe та Rolex, експерт-геммолог, часовий експерт та консультант.


Коментарии:
Свернуть
Наверх