Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Годинники Rolex: оригінал чи репліка?

в список новостей

Елітні наручні годинники – затребувані в суспільстві аксесуари, але досить велика вартість виробів класу люкс, яка подекуди сягає сотень тисяч євро, дозволяє їх придбати далеко не кожному. Тому все частіше ті, хто хоче продемонструвати свою особливість, виділитися серед оточуючих, обирають копії. Але й імітації оригіналів не завжди відповідають високим стандартам. Нерідко зустрічаються хронометри з гучним написом бренду, які вироблені відверто «кустарним» способом, мають досить низьку якість й, відповідно, таку ж ціну.

Проте, в продажу також можна знайти якісні дублікати, відтворені провідними компаніями Європи, Арабських Еміратів і деяких інших країн. Компанія Імідж відповідає за якість кожного наручного годинника, представленого в нашому каталозі, тому що працюємо безпосередньо з виробниками. Ми вивчаємо проблеми низькоякісної продукції і знаємо, як створюється справжній шедевр. Кожен виріб, представлений на нашому ресурсі, створений з деталей швейцарського чи японського виробництва, і сумнівів в якості просто не може бути. 

Модель Gas Escape Valve від Rolex
Модель Gas Escape Valve від Rolex

Якісні репліки й проблеми, що створюють «кустарні» дублікати

Проблему підробок, що псують репутацію бренду, останнім часом підняла швейцарська компанія Rolex SA. Дані дилера Watchfinder & Co. свідчать про те, що в минулому році близько 10-12% експлуатованих виробів, що виробник отримав від реалізаторів, в процесі аутентифікації були ідентифіковані, як низькоякісні дублікати.

Глава виконавчого комітету Watchfinder & Co Ар’єна ван де Валл зазначив, що Rolex є найулюбленішим брендом у сегменті годинників преміум-класу і, отже, його різноманітні копії найбільш поширені. Причому, багато нечесних виробників виготовляють продукцію, дуже схожу на оригінали, а однією з причин стала змова деяких колишніх співробітників компанії з шахраями.

Наразі фахівці компанії проводять більш детальнішу перевірку, включаючи відкриття задньої кришки годинника та перевірку механізмів. На даний час задіяна масштабна програма сертифікації бувших у використанні годинників.     
Якщо ви дійсно бажаєте стати власником брендового аксесуару Rolex або іншого виробника, але не маєте змоги придбати оригінал, наш магазин стане єдиним в Україні вашим надійним помічником. Вироби, представлені у нас, це:

  • дизайн, ідентичний оригіналу;
  • механізми й інші деталі швейцарського й японського виробництва;
  • вигідна вартість.

Класичні жіночі годинники Rolex Datejust
Класичні жіночі годинники Rolex Datejust

Працюючи на ринку з 2007 року наша компанія Imidge точно знає, що пропонує нашим клієнтам – це копії ААА класу, яких гідні тільки ті, хто дійсно розуміється на якісних респектабельних речах!

Автор Катерина Глібова - персональний стиліст, психолог-колорист, спікер міжнародних конференцій з моди та дизайну, а також постійний редактор модних блогів.

Коментарии:
Свернуть
Наверх