Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
изделие Параметры

Итог: 0 товаров
Общая цена: 0 грн.

Оформить заказ
Товары в корзине

Елітний часовий трофей для справжнього чемпіона

в список новостей

Бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу XXI сторіччя в суперважкому дивізіоні між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі викликав бурхливий інтерес серед шанувальників боксу та фанатів спорту, адже останнім «абсолютним» чемпіоном в хевівейті був Леннокс Льюїс в 1999 році. Це справжня подія для всього світового спортивного товариства, і саме з цієї нагоди організатори поєдинку підготували для учасників унікальні презенти – спеціальні наручні годинники, що виготовила американська компанія Jacob`s & Co. Звісно, шанувальників зацікавили вишукані моделі, і спеціалісти Imidge вирішили розібратися в тонкощах цих подарунків та в деяких секретах гардероба відомого боксера Олександра Усика. 

Унікальний подарунок для особливої людини

Бренд Jacob`s & Co відомий унікальними та складними механізмами, розкішним дизайном та високою якістю виконання виробів. Рушійною силою компанії є творчість, безмежні пошуки креативу, що чітко проглядаються в кожній ексклюзивній моделі.

Унікальний подарунок від бренду Jacob`s & Co
Унікальний подарунок від бренду Jacob`s & Co

Модель наручного годинника Jacob`s & Co під назвою Ring of Fire, подарована Олександру Усику, витримана в стилі колекції Astronomia, оснащена абсолютно новим механізмом, розробленим для забезпечення високої швидкості, точності та ефективності. Годинник отримав традиційно масивний корпус до 50 мм, виготовлений із рожевого золота, карусельну конструкцію з оригінальним двовісним турбійоном, що парить, і невеликим циферблатом з двома стрілками, що доповнюють 10-міліметрові фігурки боксерів, а також боксерські рукавички з їх автографами. Орієнтовна ціна годинника - $300 тис.

Слід зазначити, що сам боксер досить лояльно ставиться до свого повсякденного гардероба. Одного разу, під час прогулянки з донькою, Усик потрапив в камеру відомого блогера Ніколаса Карми, який вів проєкт «Скільки коштує Look?» і розповів про вартість його повсякденного аутфіту. На той момент на боксерові був одягнений світшот, шорти, високі шкарпетки та фірмові кросівки. Як висловився сам боксер: «Шорти давно купив, а кросівки - подарували».

Цікаво те, що годинник Rolex, який на той час був у Олександра на руці – китайська підробка, зроблена спеціально для шульги, яку він придбав в Туреччині за $100. Причому боксер придбав її абсолютно свідомо. Як він каже сам: «Я подумав, що якщо я навіть куплю такий Rolex, ніхто не подумає, що він «палений». Проте, на поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Франсісом Нганну, Олександр з’явився в платиновому наручному годиннику Rolex Daytona (вартість - $123 тис.) з крижано-блакитним циферблатом з вісьма діамантами.

Rolex Daytona
Rolex Daytona

На сьогодні, український боксер додав до свого луку годинник Jacob`s & Co, який на думку фахівців компанії Імідж, виступає не лише предметом розкоші, але й виразом особистого стилю, внутрішньої сили, впевненості й вишуканості.

Автор Ілля Логінов - колекціонер вінтажних моделей Patek Philippe та Rolex, експерт-гемолог,  годинниковий експерт та консультант

Коментарии:
Свернуть
Наверх