Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Louis Vuitton презентував новий та незвичайний клатч

в список новостей

Паперові пакети для сніданків виникли як спосіб заощадити на упаковці та одночасно подбати про навколишнє середовище. У таких пакетах носять сніданок школярі, офісні менеджери та представники інших професій. Використані пакети викидають не замислюючись. Однак новий клатч від Louis Vuitton готовий покінчити з цією традицією.

У першій половині січня 2024 року французький модний бренд LV оголосив про випуск дебютної колекції Фаррелла Вільямса. Новий аксесуар виглядає як паперовий пакет для шкільного обіду. Тільки зроблений він не з паперу, а з м'якої волової шкіри.

Сумка виконана в гарному світло-коричневому кольорі та прикрашена культовим написом Louis Vuitton та Maison Fondée En 1854. Доповнена синьою застібкою, що нагадує ручку домашньої сумки для покупок у супермаркеті. Вона відкривається вертикально, надаючи доступ до великого основного відділення з подвійною кишенею та клапаном. Усередині видно плюшеву текстильну поверхню та срібну фурнітуру. Нову сумку LV рекомендується поєднувати з об'ємною курткою Louis Vuitton.

Новий клатч від Louis Vuitton
Новий клатч від Louis Vuitton

Виріб надійшов у продаж 4 січня ексклюзивно і лише в одному брендовому магазині в Західному Голлівуді за ціною в роздріб – 3130 доларів. Французький бренд не вперше знаходить натхнення у повсякденних речах. У 2007 році Louis Vuitton випустив сумку через плече, віддаючи данину картатим пластиковим прямокутним сумкам, які продаються у всьому світі та використовуються для покупок на ринках. Дизайнером сумки LV 2007 року був Вірджіл Абло.



Коментарии:
Свернуть
Наверх