Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Parmigiani Fleurier – унікальність, що стала нормою

в список новостей

У далекому 1976 році молодий годинникар та реставратор Мішель Параміджані відкрив майстерню і зайнявся реставрацією старовинних годинників. Незабаром його компанія вже працювала над реставрацією важливих моделей із музею Patek Philippe та Château des Monts. Це зміцнило позиції молодого та талановитого майстра на ринку часового мистецтва.

Бренд Parmigiani Fleurier був створений 29 травня 1996 року, як поєднання творчих напрацювань Мішеля Параміджані та швейцарського часового мистецтва. Назва бренду є поєднанням прізвища засновника та швейцарського міста, в якому розташовано виробництво. Щорічно бренд випускає до 6000 годинників марки Parmigiani, представлених у кількох популярних лінійках. Крім того, Parmigiani Fleurier не тільки виробляє власні годинники. На його заводах створюються деталі для інших відомих брендів, включаючи Річард Мілле, Булгарі і ще 15 найменувань.

Parmigiani Fleurier постачає наступний асортимент:

За майже 30 років роботи Parmigiani Fleurier став одним із найкращих годинникових брендів Швейцарії, орієнтованим на молодіжну аудиторію. У його продукції поєднуються високий стиль, швейцарська якість та творчий підхід, закладений Мішелем Параміджані. За 30 років Parmigiani Fleurier розрісся до одного з кращих брендів Швейцарії, який орієнтований на молодіжну аудиторію, але при цьому прагне зберегти класичну якість і високий стиль швейцарського бренду завдяки виробництву власних високоякісних механізмів.

Годинник Parmigiani Fleurier
Годинник Parmigiani Fleurier

Бренд виробляє всі компоненти для свого годинника на власних виробничих потужностях, починаючи від найдрібнішого шурупа і закінчуючи корпусом, балансовими колесами та іншими елементами. Але є пара винятків: Parmigiani не виготовляє сапфірові кристали, з яких створюється скло та закуповує розкішні ремінці Hermès для комплектування власних годинників. Кожен витвір Parmigiani Fleurier – це зразок високого часового мистецтва. Кажуть, що ґрунтуючись на досвіді реставратора, Мішель Параміджані впевнено запевняв, що обрані матеріали та оздоблення не тільки створюють естетику виробу, але й посилюють його міцність та довговічність. Також засновник бренду порівнював годинникове мистецтво з музикою. Він промовляв: «Музика схожа на годинниковий механізм. Вона виникає, коли задають темп, але високою стає лише тоді, коли музикант віддає їй серце та душу».


Коментарии:
Свернуть
Наверх