Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Чорна п'ятниця на обрії! А знижки до -75% вже сьогодні! Кількість товару обмежена!! [ЗАВЕРШЕНО]

в список новостей

statya_black_friday_2023

Ця традиція прийшла в Україну з США, суть явища не вимагає роз'яснень - слова SALE і BLACK FRIDAY міцно увійшли в наше життя і викликають досить «гострі» відчуття, пов'язані з можливістю заощадити до 75% ціни на найнеобхідніші та бажані покупки!

Знижки становитимуть від 15% до 75%! Магазин Імідж безмежно радий в черговий раз, зробити щось приємне та гарне своїм клієнтам, тому з 11 ​​по 30 листопада 2023 р. брендові годинники, модні сумки, одяг та інші стильні аксесуари, ВСЕ без винятку можна придбати за найвигіднішими цінами у році!

Ми пропонуємо:

1) Наручні годинники. Так, комусь ближче нові технології та «розумні» гаджети, ніж стара добра класика. Але! Якщо йдеться мова про статус і престиж, то нічого кращого, ніж швейцарський годинник, не придумано.

 chernaya_pyatnitsa_1_1 копия.jpg  Часы женские.jpg

2) Сумки. Цей аксесуар також із категорії «вічних». Хоча в наш час поширена електронна звітність і немає необхідності носити папки з документами, сумки завжди будуть. А як же інакше наші леді та джентльмени  створюватимуть яскраві образи?

Жіносі сумки.jpg  Чоловічі сумки.jpg  

3) Взуття та одяг. Хіба можуть бути зайвими фірмові кеди, кросівки чи брендова футболка, або куртка?  Репліки найвищої якості від найзнаменитіших будинків моди, радують око не тільки стильними фасонами, але й дарують комфорт, завдяки відмінній якості матеріалів та чудовому пошиттю.

Взяття 2.jpg  Одяг.jpg

4) Ремені жіночі та чоловічі, парасольки, шарфи. Ця категорія товарів актуальна, як ніколи, восени, тому не гай часу – вибирай «осінні» аксесуари і радуій навіть похмурому дощовому дню. Адже, як відомо, немає поганої погоди!

Ремни.jpg  Заонтики.jpg  ШарфЫ.jpg

5) Запальнички Коїба та Дюпон, ручки перо та ролери, блокноти. Сувеніри не назвеш габаритними, але як знак уваги, гідно оцінить будь-хто, хто отримає такий презент від колег та друзів.

Запальнички .jpg  Ручки.jpg  Блокноти.jpg

Важко з вибором? Не біда! Наші консультанти підкажуть відповідь на будь-яке питання щодо асортименту, а також зможуть порекомендувати, якщо є труднощі з вибором. Але не затягуйте – наші «запаси» не безмежні!


Коментарии:
Свернуть
Наверх