Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Valentine's Day: у магазині Імідж – подарунки для всіх закоханих! [ЗАВЕРШЕНО]

в список новостей

u_magazini_imidzh_znizhki_ta_podarunki_do_dnya_usikh_zakokhanikh.jpg

На що ви готові заради кохання? Питання не риторичне! Ми, команда інтернет-магазину Імідж, свято віримо у це високе світле почуття та твердо переконані: Святий Валентин існує! Саме він поєднує серця, змінює самотнє «Я» на горде «МИ», наповнює життя змістом і найщасливішими моментами. А тому напередодні 14 лютого 2024 року ми традиційно проводить акцію, яка дозволить придбати брендові репліки годинників, сумок, одягу та інших модних аксесуарів з дуже приємною знижкою – будь-який товар з каталогу, крім розділів Sale, стане доступнішим на 10%! І це ще не все! На другий та кожен наступний товар у чеку бонус складе 14%! 

А також заходьте до нашого Telegram канал! У ньому Ви знайдете товари яких немає ще на сайті!

Отже, ви готові вимовити сакраментальне «Я тебе кохаю» і перетворити 14 лютого на незабутнє свято, наповнене світлими емоціями та найщирішими почуттями? Тоді дерзайте – вибирайте квіти, цукерки та подарунки, здатні підкреслити глибину ваших почуттів та серйозність намірів.

Для Нього та для Неї магазин Імидж прпонує:

1) Годинники. Це символічний презент, який відкриває новий розділ у відносинах і починає відлік нового, щасливого часу, який відтепер і назавжди стане спільним для вас двох. В асортименті магазину представлені різні моделі: повсякденні, дизайнерські, спортивні, лаконічні та розкішні, ускладнені додатковими функціями і найпростіші, але готові будь-якої хвилини підказати, котра година.

he-3.png  she-3.png

2) Шкіряні сумки та рюкзаки. Ці аксесуари користуються популярністю у представників обох статей, ну, можливо, серед жінок переважно. Вибрані з любов'ю та подаровані із заповітною листівкою-валентинкою всередині, вони перетворять свято на незабутню подію і принесуть у стосунки ще більше турботи та уваги.

  Сумки для любимой в подарок на 14 февраля по выгодной ценеhe-2.png

3) Брендові кеди, кросівки, туфлі. Відмінний варіант для тих, хто не перший рік разом, адже для того, щоб зробити такий подарунок потрібно знати розмір.

 he-1.png she-1.png

4) Гаманці довгі та короткі, клатчі на ланцюжку, барсетки шкіряні. Іноді всі ці предмети називають просто - "дрібна шкіргалантерея". Ми з такою назвою категорично не згодні! Переоцінити роль цих аксесуарів складно – вони вносять в образ елегантність та стиль. До того ж, вирішують актуальну для сучасної людини проблему – куди покласти телефон, з яким розлучитися ну ніяк не можна.

he-5.png  she-5.png

5) Запальнички Коіба та Дюпон, запонки, шарфи чоловічі та жіночі – невеликі аксесуари, здатні стати подарунком на самому початку стосунків, коли ще стільки всього попереду.

she-4.png  he-4.png

Вибирайте подарунки коханим та пам'ятайте: говорити про кохання потрібно щодня, але 14 лютого це потрібно зробити особливо красиво, вишукано, значуще!

Якщо важко вибрати подарунок, зверніться до наших консультантів – вони завжди допоможуть підібрати саме той презент, який стане відображенням всієї гами почуттів, що переповнюють ваше серце. Тільки не тягніть з вибором: День Усіх Закоханих – свято популярне і улюблене багатьма: часу на те, щоб придбати те, що задумано, не так багато!


Коментарии:
Свернуть
Наверх