Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Все заради коханих жінок! Знижки до -75% на ВСЕ! [ЗАВЕРШЕНА]

в список новостей

vse-zaradi-kokhanikh-zhinok-znizhki-do-75-na-vse.png

Чого хочуть жінки?

Інтернет-магазин Імідж робить все, щоб по-справжньому порадувати, здивувати, вгадати те, про що мріють улюблені жінки, і оголошує про спеціальну акцію, присвячену прекрасній половині людства.

Умови акції? Їх немає! 

Просто вибирай подарунок коханій та отримуй знижку

  від 8% до 75%!

Сумку?! 

Це безпрограшний варіант, оскільки сумок багато не буває. Спочатку згадай, які вже є в її колекції, а потім вибирай нову, орієнтуючись на смак і стиль, що переважає в гардеробі. 

8_03_2024_akcia_sumki_1_a.jpg

Ремінь?

Ця річ необхідна всім, тим більше, що жінки так люблять перевтілюватися і знають секрети, як за допомогою стильного ремінця "вдихнути" нове життя у стару сукню, спідницю і навіть джинси.


8_03_2024_akciai_remni_1_a.jpg

Годинник?

І цей варіант гарний. Сучасні моделі годинників цінуються не тільки за функціональність, а й за стильний дизайн, що перетворює їх на гарний аксесуар. У нашій найбагатшій колекції можна вибрати лаконічні варіанти для ділової обстановки, розкішні, посипані камінням – для вечірніх заходів та динамічно-спортивні – для активного відпочинку та способу життя в цілому.  

8_03_2024_akciai_chasy_1_a.jpg

Модні аксесуари чи одяг?

Правильна думка! Модний одяг чи взуття! Парасолі, шарфи, ручки, візитниці, блокноти – все це просто необхідно елегантній стильній леді.

8_03_2024_akcia_access_1_a.jpg                                           

                                                                                                                   

Подарунки всім прекрасним дамам можна купити в нашому магазині, але варто поквапитися - товарні запаси обмежені, а до 8 березня залишилося небагато!


Коментарии:
Свернуть
Наверх