Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Стиль і час: найкращі годинники та аксесуари для вашого образу від яких стане гаряче

в список новостей

Напевно кожна людина запитувала себе про те, чи існує дешевий і одночасно модний годинник. Чорна п'ятниця – найкращий момент для пошуку та придбання якраз таких моделей. Пропонуємо погортати каталог інтернет-магазину Imidge, щоб обрати класний годинник для свого чоловіка, батька або іншої близької людини. Пам'ятайте, у чоловіків є дуже мало прикрас, а наручний годинник – найпопулярніша з них. Не втрачайте нагоди порадувати рідних цікавими подарунками.

Бренд Casio G-Shock

G-Shock – одна з найкращих серій годинників. Вони не тільки показують час, але й роблять ваш діловий костюм більш стильним. Їм віддають перевагу під час покупки через незвичайний дизайн. Крім того, моделі Casio, купити які ви завжди можете у нашому магазині:

  • водонепроникні – можна приймати душ, вирушати на рибалку або плавати в басейні, не побоюючись за
  • працездатність гаджета;
  • стійкі до ударів - зовнішній корпус моделей «Касіо» покритий потрійним шаром захисту, тому він готовий витримати удар, падіння і тряску без шкоди для себе;
  • кращий дизайн - це один з найпопулярніших аксесуарів, які можна побачити на руці будь-якого чоловіка: спортсмена чи офісного співробітника.

І це не всі бонуси. Casio – один із найдоступніших брендів. Обрати годинник Касіо за ціною близько 2500 грн. не становить жодної проблеми. У каталозі магазину завжди представлений широкий вибір брендових моделей за доступними цінами.

Годинник Casio G-Shock
Годинник Casio G-Shock

Годинники Louis Vuitton

Бренд Louis Vuitton – це поєднання естетики та високого годинникового мистецтва. Його годинники завжди привертають увагу. Отже, якщо ви плануєте замовити годинник жінці, зверніть увагу на колекцію Tambour від модного дому «Луі Віттон». Їх висока якість забезпечується японським кварцовим механізмом, а ніжна інкрустація корпусу кристалами Сваровскі допоможе кожній дівчині відчути себе принцесою.

Колекція Tambour була вперше представлена для публіки в 2002 році. Проте вона досі не набридла і продовжує приємно дивувати шанувальниць новими моделями. У нас у продажу ви знайдете як оригінали, так і репліки класу ААА, що дозволить суттєво заощадити, не втрачаючи у якості гаджету.

Годинник Louis Vuitton
Годинник Louis Vuitton

Наручні годинники Christian Dior

«Крістіан Діор» — це бренд, що став символом жіночності, витонченості та креативності. Він орієнтований на більш заможних клієнтів, але у каталозі магазину Імідж бренд представлений у форматі кількох колекцій, серед яких є як коштовні, так і більш доступні моделі. Скористайтесь фільтрами у лівій частині екрана, щоб вибрати Christian Dior і переконатися у красі представлених моделей. Їх переваги:

  • стійкий до струсу кварцовий механізм;
  • швейцарська якість;
  • бездоганна точність ходу;
  • водонепроникність – годинники бренду не бояться попадання бризок, якщо ви миєте руки або посуд.

Сапфірове скло з антивідблиском захистить циферблат від зовнішнього впливу. Крім того, це скло забезпечує ідеальну прозорість та зчитуванність циферблату навіть при поганому освітленні. У нашому каталозі завжди можна підібрати жіночий годинник Christian Dior для нареченої, сестри або дружини. Є великий вибір моделей. Порівнюйте фото та опис товарів, вибирайте найкращі та носіть із задоволенням.

Наручний годинник від бренду Christian Dior
Наручний годинник від бренду Christian Dior

Годинники Kalvin Klein

Швейцарський бренд «Кальвін Кляйн» пропонує чоловікам та жінкам широкий вибір модних годинників у сучасному мінімалістичному дизайні. Вони оснащені високоякісним кварцовим механізмом та використовують дизайн у стилі «унісекс». 

Це дозволяє покупцеві вибрати у асортименті магазину модель, яка однаково пасує підлітку та дорослому, чоловікові та жінці. Головна перевага бренду – не жертвуючи якістю, Kalvin Klein здатний забезпечити покупців модельним рядом з доступним ціновим діапазоном. Серед найбільш популярних моделей – Calvin Klein Core, Calvin Klein Casual, Calvin Klein Strive.

Бренд Movado

Швейцарський бренд Мовадо присутній на ринку вже більше 150 років. Вони мають досвід, традиції та відмінний смак до інновацій. Примітно, що в інтерв'ю, яке дав президент бренду Марко Грінберг, він наголосив на головній тенденції власних колекцій: «Ми хочемо допомогти споживачам побачити, як «Мовадо» вписується в їхній сучасний світ і як старі традиції виглядають сучасно і круто».

Поставте у фільтрах сортування за брендом «Movado» та тип товару «годинник». Витратьте хвилину, щоб отримати естетичну насолоду від споглядання досконалого мінімалізму – можливо вам теж це сподобається. В асортименті магазину Імідж зібрані жіночі та чоловічі годинники Movado, а також моделі у дизайні «унісекс».

Жіночі годинники Movado
Жіночі годинники Movado

Бренд Bvlgari

Це новий (відносно) італійський бренд у світі годинникового мистецтва з дуже сильними позиціями та амбітними планами. Вони прагнуть поєднати свій унікальний стиль, що є даниною поваги до римського коріння компанії, з новими технологіями і сучасною модою технічно складних аксесуарів.

В інтернет-магазині Імідж на вас чекають жіночі та чоловічі годинники Bvlgari у широкому діапазоні цін та стилів. Серед їхніх переваг: водостійкий хронометр, сапфірове покриття циферблату, високоякісний механізм із автопідзаводом.

Крім годинника в каталозі також вам зустрінутся запонки Bvlgari і ручки Bvlgari (канцелярія). Якщо ви шукаєте подарунок і годинник здається занадто витратним варіантом, то рекомендуємо придивитися до ручок та запонок. На сайті магазину також представлені інші товари. Серед них:

Доступні ціни сподобаються вам, а висока якість та стильні форми брендових аксесуарів обов'язково порадують одержувача подарунка.

Годинник зі шкіряним ремінцем Bvlgari
Годинник зі шкіряним ремінцем Bvlgari

Годинники Breitling

Годинники від бренду Брейтлінг – одні із найстильніших на годинниковому ринку. Тим дивніше, що у продажу є доступні за ціною модели цієї марки. Серед їх переваг відзначають:

  1. Стиль. Вони гармонійно пасують до будь-якого стилю одягу.
  2. Точність. Годинники виконані з найкращих матеріалів.
  3. Довговічність та міцність.

Чорний колір корпусу та шкіряний ремінець – кращий вибір багатьох чоловіків. Для тих, хто віддає перевагу сталі, в каталозі інтернет-магазину Імідж представлені моделі в корпусі з легованої сталі та склом із сапфіру з покриттям з антивідблиском. Крім годинника, ви можете вибрати запасні шкіряні ремінці та металеві браслети Breitling.
Обираючи годинник, не забувайте про подарунки близьким. Адже Чорна п'ятниця – це важливе торгове свято знижок, акцій та несподіваних, але приємних подарунків.

Автор Ілля Логінов - колекціонер вінтажних моделей Patek Philippe і Rolex, експерт-геммолог, часовий експерт та консультант

Коментарии:
Свернуть
Наверх