Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

Унікальний годинник з пурпуровим циферблатом колаборації Rolex & Asprey, був виставлений на аукціоні Sotheby’s в Нью-Йорку

в список новостей

Незвичайний фіолетовий годинник Rolex Daytona був представлений на онлайн-аукціоні Sotheby's Fine Watches у грудні 2023 року. Свого часу Rolex випустив чимало годинників. Серед них є ті, що випускалися серіями, а також ті, які створювалися на індивідуальне замовлення з дотриманням секретності. Деякі навіть не увійшли до списків Rolex, відомих колекціонерам. Це надає окремим моделям додаткову інтригу та викликає фурор на аукціонах.

Модель, про яку йдеться, була випущена у 2021 році серією з 25 екземплярів у співпраці з Asprey. Інформації про цей випуск в Інтернеті майже немає. Годинник виготовлений з нержавіючої сталі. Діаметр циферблату 40 мм. Стиль циферблату – Daytona. Його незвичайний фіолетовий відтінок більш насичений, ніж лавандовий колір, але менш інтенсивний, ніж королівський фіолетовий і виглядає він дуже ефектно.

Годинник Rolex & Asprey
Годинник Rolex & Asprey

Всі компоненти виробу вироблені компанією Rolex, що підтверджує циферблат та тавра на зворотному боці годинника. Очікувана ціна лота становила 70-100 тисяч доларів, а в результаті його придбали за 176 400 доларів. Модель маркована номером 21/25. Продавалася в оригінальній упаковці із гарантійним талоном, датованим серпнем 2021 року.

Автор Ілля Логінов – колекціонер вінтажних моделей Patek Philippe та Rolex, експерт-геммолог, часовий експерт та консультант.

Коментарии:
Свернуть
Наверх