Герб Украины Допомога ЗСУ ЗСУ
  • Доставка по Украине за 2 дня
  • Оплата после просмотра
  • Только люкс качество 1:1
В корзине нет товаров
Товары в корзине

ТОП-10 найвідоміших брендів сумок

в список новостей

Вибір сумок з кожним роком стає все більшим за рахунок нових компаній, що виходять на ринок, а також традиційних брендів з історією, що випускають нові лінії чоловічих, жіночих та дитячих речей. В інтернет-магазині Імідж представлено 46+ брендів та їх продукція. Пропонуємо докладніше розглянути ті, що мали підвищений попит у 2023 році.

Hermes

Компанія Hermes була заснована у 1837 році Тьєррі Ермесом, що приїхав з Німеччини до Франції. Талановитий шкіряник відкрив майстерню з випуску вуздечок та іншої збруї для коней. Його продукція кілька разів здобувала нагороди на Всесвітній виставці в Парижі. Випускати сумки бренд почав у 1900 році, і з того часу продовжує працю у цьому напрямку.

Женские сумки от бренда Hermes
Жіночі сумки від бренда Hermes

Найпопулярніші сумки бренду:

  • Birkin – культурна ікона, що з'явилася у 1984 році. Це була містка сумка квадратної форми із двома ручками. У нашому асортименті цю модель нагадують сумки S868; S867; S152. За легендою сумка з'явилася, як результат діалогу між головою модного будинку Hermes Жаном-Луї Дюма та актрисою Джен Біркін. Будучи працюючою молодою мамою, жінка виявила бажання отримати сумку, в яку поміститься все, що їй потрібне у подорожі з дитиною.
  • Kelly – сумка для справжньої принцеси. Назву виріб отримав на честь княгині Монако та актриси Грейс Келлі. Це сумочка з коротким ремінцем, щоб нести у руці.
  • Constance – ідеальна повсякденна сумка-клатч через плече для кожного дня – у нас є подібна модель S045.

Chanel

Бренд Шанель відомий своєю простотою, елегантністю та неперевершеним стилем. У дизайні його сумок акцент наголошується на деталях дизайну і головною фішкою стає поєднання класики та сучасності.

Найпопулярніша сумка Chanel2.55. Назву вона отримала на честь дати створення – лютий 1955 року. Виріб був розкішною шкіряною стьобаною сумочкою з ременем, щоб носити через плече і ланцюжком, якщо жінка купувала її, як клатч і намагалась не використовувати руки. На стьобаний візерунок Коко надихнуло кінське сідло, яке використовував її друг для поїздок верхи. Ідею ручки-ланцюжка модельер запозичила у черниць, що носили в руці чотки.

Брендовая сумка Chanel
Брендова сумка Chanel

Тепер у продажу можна знайти багато оновлених варіантів знаменитої сумки. Зверніть увагу на ці моделі – S684; S274; S277. Сучасні сумки від Chanel набули менш жіночного вигляду і можуть продаватися, як вироби унісекс. Їх можна носити як чоловікам, і жінкам.

Louis Vuitton

У 1837 році 16-річний Луї Віттон прибув до Парижа і влаштувався учнем в ательє Марешаля, який виготовляв скрині та коробки для багажу мандрівників. Він пропрацював там 17 років, перш ніж відкрити власну майстерню. Його син Джордж зробив революцію в замках для скринь. Після Другої світової війни бренд почав випускати менші вироби – шкіряні гаманці, клатчі.

Сьогодні у продажу представлені різні типи сумок від Louis Vuitton:

  • рюкзаки – S829, S1018;
  • жіночі сумочки через плече – S1049;
  • сумки ручні – S1004, S1052.

Gucci

Бренд Гуччі починав, як виробник валіз та невеликих шкіряних виробів. У 2015 році пост креативного директора компанії обійняв італієць Алессандро Мікеле, розпочавши модну революцію. Під його керівництвом у сумках Gucci почали використовувати яскравіші кольори, додалися дорогоцінні камінчики в аксесуарах, а дизайн став більш розкішним.

Сумка Gucci
Сумка Gucci

Найпопулярніші сумки Gucci:

  • Jackie Bag (початкова назва Fifties Constance). Виріб трапецієподібної форми з напівкруглою рукою, призначений для того, щоб нести в руці. Назву «Джекі» сумка дістала після того, як її придбала Жаклін Кеннеді. Моделі S1054, S711, S717 в нашому асортименті точно відтворюють колір знаменитої сумки. Моделей, схожих за стилістикою на знамениту Джекі, у нашому каталозі немає, але ви можете замовити чудову сумку Gucci S574 або S573.
  • GG Marmont – модна сумка-клатч, укомплектована ковзним ременем-ланцюжком. Її можна носити через плече чи у руці. Серед молодих покупниць популярними є схожі на цю модель сумки S635 та S911.

Prada

На відміну від інших брендів Prada наголошує на поміркованості. Лаконічні форми, приглушені відтінки, мінімалістичний дизайн. Компанія утримується від оздоблення логотипами всього, що під руку потрапить, але завжди використовує якісні матеріали та нові технології.

Найуспішніші сумки Прада:

  • Чорний нейлоновий рюкзак. Він уперше з'явився наприкінці 1970-х і став одним із найпопулярніших рюкзаків у світі.
  • Prada Galleria – дуже жіночна сумочка для руки прямокутної форми із невеликими напів круглими ручками.

Женская сумка Prada
Жіноча сумка Prada

У нашому каталозі також представлені чудові чоловічі барсетки від Prada та кілька видів чорних сумок з лаконічним дизайном.

Saint Laurent

Сумки Saint Laurent з'явилися тоді, коли думка про їх дизайн тільки почала змінюватися. Після Другої світової війни покупцям більше не подобалися речі, на які дизайнерів надихали коні та змагання вершників. Тому бренд запропонував кілька нових елегантних та жіночних моделей. Вироби виготовлялися з марокканської шкіри, також використовувалася шкіра рептилій та черепах. Змінилася фурнітура. Шкірники компанії перфорували шкіру, створювали незвичайні варіанти-дизайну, широко використовували нові текстури.

Найпопулярніші сумки від Ів Сен Лоран:

  • Sac de Jour – щоденна містка сумка через плече. Представлена в різних матеріалах та кольорах. Форма – квадрат. Фурнітура варіюється від золотих до срібних відтінків.
  • LouLou – стьобана сумка через плече з клапаном, що застібається. Доступна в кількох розмірах, у тому числі у формі міні-клатча. Форма – прямокутник.
  • Цікавий молодіжний варіант — сумка-відро, що затягується на дві зав'язки і укомплектована ременем, щоб носити на плечі. Також у продажу представлені брендові клатчі, класичні сумки з блискавкою та інші вироби.

Christian Dior

Важко повірити, але Крістіан Діор не цікавився модою і не прагнув поринути у життя дизайнера. Його цікавила архітектура, а в університеті він навчався та отримав ступінь з політології. Кар'єра не принесла чоловікові задоволення, тому одного разу він вирішив купити художню галерею. У 1942 році Діора найняв кутюр'є Люсьєн Лелонг, який володів модним будинком. Із цього почалася історія модного будинку Christian Dior.

Мініатюрна сумка Lady Dior
Мініатюрна сумка Lady Dior

Найвідоміші сумки Christian Dior:

  • Lady Dior – мініатюрна сумка-квадрат із двома вигнутими ручками стала популярною завдяки принцесі Діані, яка купила одну з них. На ручці висять дві золоті підвіски. Виріб комплектується знімним ременем.
  • Saddle Bag — сумка, що нагадує сідло. Форма – хвиляста. Вперше представлена у колекції 2020 року. У нашому каталозі це модель S1023.
  • Book Tote – квадратна відкрита модель із двома короткими ременями. Зроблена з парусини чи тисненої тканини. Оздоблена назвою бренду спереду. Міцна, гарна, практична. У ній можна носити ноутбук чи спортивну форму для тренування. У каталозі дивіться модель S991.

Stefano Ricci

Стефано Річчі – представник італійської моди. Бренд створений у 1972 році, як компанія з виробництва краваток та інших аксесуарів. Сьогодні Stefano Ricci – це поєднання якості, краси та майстерності. Виготовляючи сумки він надає перевагу:

  • темним кольорам;
  • геометрично правильним формам;
  • непомітній фурнітурі.

Чоловічі сумки Stefano RicciЧоловічі сумки Stefano Ricci

У продажу представлені чоловічі сумки Stefano Ricci, барсетки, вироби у стилі унісекс для ноутбука чи ділових документів.

Burberry

Берберрі – перший люксовий бренд, який приєднався до Ініціативи етичної торгівлі. Він почав працювати ще в 1879 році, випускаючи тканини та одяг, що підходить для англійської погоди. Сумки Burberry відрізняє картатий колір і часто використовуване тканинне покриття. У нашому каталозі ви знайдете:

  • чоловічі та жіночі сумки;
  • рюкзаки;
  • клатчі-барсетки;
  • сумки сумки.

Сумка BurberryСумка Burberry

Популярні моделі бренду Burberry:

  • Olympia — картата, шоколадно-коричнева, сідлоподібної форми з клапаном. Усередині має кишеню на блискавці.
  • Lola – сумка у фірмову клітинку сірого кольору.

Chloé

Бренд засновано єгипетсько-французьким модельєром Габі Агіон. Він славиться розкішним та незвичайним дизайном сумок. У 2005-му Chloé представила першу у світі дорогоцінну сумку Paddington із замком, схожим на амбарний, але створеним з дорогоцінного металу. Реклама так зацікавила покупців, що 8000 екземплярів було продано ще до того, як модель надійшла у продаж.

Сумка от бренда Chloé
Сумка от бренда Chloé

У каталозі нашого магазину ви знайдете сумки круглої форми, у формі сідла та класичні моделі від Хлоє. Найпопулярніші – напівкругла сумка Marcie з м'якої шкіри з переднім клапаном, прикрашеним китичками. Mini Flat Pouch - невелика сумочка з фірмовим кільцем, що легко впізнається.

Автор

Катерина Глібова - персональний стиліст, психолог-колорист, спікер міжнародних конференцій по моді та дизайну, а також постійний редактор модних блогів.


Коментарии:
Свернуть
Наверх